skip to Main Content

Onze LED Dimmers bij Hornbach

Wist u dat onze LED Dimmers te verkrijgen zijn bij de Hornbach? De Duitse bouwmarkt telt ondertussen 18 filialen verspreid door heel Nederland. Al sinds juli 2019 zijn onze LED Dimmers bij Hornbach verkrijgbaar. Zowel via de online webshop als in de volgende fysieke winkels in Nederland: 

Er ligt een selectie van de LED Dimmer collectie van ION INDUSTRIES in de schappen bij de eerdergenoemde Hornbach filialen. Hieronder de producten die te vinden zijn bij de Hornbach. De unieke eigenschappen van elke LED Dimmer wordt hierbij belicht.

LED Dimmer Inbouw 200 Watt: 

De LED Dimmer Inbouw 200 Watt is de favoriete keuze onder de installateurs. Het unieke van deze dimmer is de boostfunctie. Deze werkt als volgt: wanneer meerdere lampen tegelijk worden ingeschakeld, gaan ze allen eerst op een hogere helderheid aan, waarna ze teruggaan naar de dimstand. Dit verschijnsel noemen wij het popcorneffect. Om dit effect tegen te gaan, beschikt onze LED Dimmer over een anti-popcorninstelling, welke ingeschakeld kan worden. Zo kan een lamp die gedimd uitgezet wordt, ook in dezelfde dimstand weer aangezet worden. 

Duo Dimmer 2×200 Watt: 

De Duo Dimmer 2×200 Watt is een speciaal model. Met de dubbele LED Dimmer kan je twee verschillende lampgroepen comfortabel bedienen. En dat met maar één muurschakeling. Tevens beschikt deze LED Dimmer over de Auto Afstelling. Dit zorgt ervoor dat de dimmer automatisch wordt afgesteld op het wattage van de gekoppelde lamp(en). Dat maakt de Duo Dimmer erg uniek en innovatief. 

WiFi LED Dimmer: 

De naam van de WiFi LED Dimmer verraad de unieke feature al; deze dimmer kan bediend worden via uw Smart Home systeem. Hierdoor kan je met je telefoon op afstand het licht zowel aan- en uitzetten, als feller en zachter. Wanneer je meerdere WiFi Dimmers in huis hebt, kunnen deze allemaal op dezelfde app aangesloten worden. Dit kan bijvoorbeeld via de Tuya-App. Zo kunnen meerdere lampen binnen het huis met dezelfde app bediend worden. Ook is het nog steeds mogelijk om de LED Dimmers zonder WiFi te bedienen. Hiermee wordt oude en nieuwe technologie gecombineerd in één LED Dimmer. 

Master-Slave Set: 

De Master-Slave Dimmer is de eerste LED-hotelschakeling en tevens winnaar van een German Innovation Award in 2020. Deze set bestaat uit twee losse dimmers. De bedoeling hiervan is dat je vanaf twee punten dezelfde lamp kan bedienen. Dus bijvoorbeeld de lamp boven aan je trap, dat je die zowel vanaf boven aan/uit kan zetten en kan dimmen, maar ook vanaf beneden. De hotelschakeling kan in totaal met vijf verschillende Slave Dimmers gekoppeld worden. Het is de eerste dimmer die dit kan zonder nuldraad.  

Wil je weten waar onze LED Dimmers nog meer te verkrijgen zijn? Klik hier voor onze verkooppunten. 

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Close search
Winkelwagen