skip to Main Content

LED dimmers aansluiten

LED dimmers aansluiten

Geen gedoe met topmodel LED Dimmer van ION Industries

Veel mensen ondervinden gedoe met het aansluiten van hun LED dimmer op hun LED-verlichting in huis of op kantoor. Zijn ondervinden problemen als een niet-werkende dimmer, een niet-dimmende dimmer of flikkerend licht nadat ze de LED dimmer hebben aangesloten. Herkent u problemen vanuit uw privé- of werksituatie? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Want ION Industries heeft een topmodel dimmer waarbij het aansluiten van de dimmer een fluitje van een cent is en waarmee u uw lampen zorgeloos in de juiste sterkte kunt afstellen. Kortom: problemen met LED dimmers aansluiten behoren definitief tot het verleden als u voor ons topmodel LED dimmer kiest.

led dimmer aansluiten

De ION ID350W-MKII LED Dimmer

Het dimmen van LED verlichting kan nog wel eens problemen veroorzaken wanneer verlichting op een dimmer wordt aangesloten. Deze problemen worden veelal veroorzaakt doordat niet alle lampen dimbaar zijn en doordat er verschillende LED dimmers bestaan die enkel geschikt zijn om bepaalde soorten verlichting te dimmen. Heeft u ook genoeg voor die wirwar aan LED dimmers die u wel of niet kunt aansluiten? Met de ION ID350W-MKII LED Dimmer maakt u een einde aan die, soms ingewikkelde, zoektocht naar de meest geschikte LED Dimmer.

Kenmerken van dit topmodel LED dimmer

De ION ID350W-MKII LED Dimmer is een upgrade van de ID300 en is voorzien van de nieuwste technieken en instelmogelijkheden. De dimmer heeft diverse instelmogelijkheden waarmee u uw lampen perfect kunt afstellen. Daarnaast beschikt deze dimmer, net als de overige MKII modellen over een extra uitgang van 600W waarmee u een ander apparaat of lichtgroep kunt schakelen. Hij heeft dus een aantal bijzondere kenmerken:

 • Een extra max. 600W uitgang die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld een fan of andere groep op aan te sturen
 • Deze dimmer werkt op elke LED lamp en LED driver en is compatibel met bijna alle merken afdekmateriaal
 • Met zijn diverse ingebouwde beveiligingen en instelmogelijkheden is dit de absolute top dimmer. Hij dimt uw lampen al vanaf 0,3 Watt.

Beste dimmer

Wat deze dimmer tot de beste op dimmer maakt zijn de diverse instelmogelijkheden en hoogwaardige dim techniek. De dimmer regelt automatisch de fase aansnijding of fase afsnijding. Deze LED Dimmer aansluiten is een fluitje van een cent en hij werkt dus altijd. Verder kunt u de minimale dimming en maximale dimming instellen middels stelschroeven. Daarnaast kunt u de LED Dimmer zo afstellen dat er geen flikkering meer ontstaat bij het dimmen van uw verlichting. Met deze dimmer bent u verzekerd van goed werkende en niet knipperende LED verlichting. Daarom geven wij u altijd een ‘niet goed-geld terug garantie’ op onze dimmers!

Terug naar nieuwsoverzicht

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand