skip to Main Content

Stap vandaag nog over op LED bedrijfshal lampen

Bent u op zoek naar de juiste LED bedrijfshalverlichting? Bekijk dan eens het ruime assortiment van ION INDUSTRIES. In veel bedrijfshallen wordt nog gebruik gemaakt van verouderde verlichting. Met deze verouderde verlichting kan het energieverbruik ongemerkt oplopen tot 75 of zelfs 90 procent van het totale elektriciteitsverbruik. Besparingen op het gebied van verlichting kunnen dan ook een behoorlijke impact hebben op uw energierekening. Neemt u op korte termijn maatregelen? Kiest u voor LED bedrijfshal lampen? Dan zult u snel resultaat zien. Wacht dus niet langer, maar kies voor de voordelen van LED verlichting. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en lampen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op.

bedrijfshal verlichting led

Waarom u moet kiezen voor LED bedrijfshalverlichting

Veel facilitair managers en gebouwbeheerder denken bij het doorvoeren van veranderingen niet aan het vervangen van de verlichting. Veel eigenaren zijn onbekend met de ontwikkelingen van LED verlichting en de besparing die LED verlichting kan opleveren wat betreft energie- en onderhoudskosten. Vaak speelt het misverstand dat het vernieuwen van de lichtinstallatie gepaard gaat met grote investeringen, maatregelen en een verminderde lichtkwaliteit. Herkent u zich in deze situatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met ION INDUSTRIES. Als specialist op het gebied van LED verlichting vertellen wij u graag hoe u kunt overstappen op LED bedrijfshalverlichting. Tevens informeren wij u over de voordelen die de LED bedrijfshal lampen voor u kunnen hebben.

Hoe u kunt besparen met LED bedrijfshal lampen

Wenst u de energiekwaliteit in uw bedrijfshal, werkplaats of magazijn te verbeteren? Kies dan voor LED bedrijfshal lampen die bij de ruimte passen. Er zijn verschillende kosteneffectieve maatregelen die financieel zo aantrekkelijk zijn, dat u binnen een jaar al uw geld kunt terugverdienen. Op sommige maatregelen is er voor ondernemers ook een zogenaamde Energie Investering Aftrek (EIA) van toepassing. Het EIA is een fiscale regeling die een groot aantal vervangsinvesteringen gedeeltelijk aftrekbaar maakt. De terugverdientijd wordt op deze manier nog korter! Wilt u ook graag overstappen op LED bedrijfshalverlichting? Dan helpen wij van ION INDUSTRIES graag met deze investering. Als specialist kunnen wij u precies vertellen op welke punten u kunt besparen.

  Gratis adviesgesprek
  aanvragen


  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  Voorbeeld:

  U heeft een bedrijfshal die 45 uur per week gebruikt wordt. U heeft aan het plafond 6 armaturen hangen van 60 cm met hierin 4 TL lampen. Deze lampen gebruiken 18W per uur en maken gebruik van een VSA (Voorschakelapparaat) + 6 Watt

  Deze bedrijfshal gebruikt dus 576 Watt per uur, 2880 Watt per week (2,88 kWh per week) Dat is per baan 149,7 kWh per jaar. Tegen een energieprijs van € 0,18 per kWh kost u deze baan € 26,97 per jaar aan stroom.

  Bij het gebruik van ION INDUSTRIES Panels gebruik u 28 Watt (dit wattage is bij ION INDUSTRIES ruim voldoende om de huidige verlichting te verbeteren). Ten opzichte van het wattage is dat een besparing van 71%, wat neerkomt op 19,14 EUR per jaar per bedrijfshal.

  Aantal lampen X verbruik per uur in Watt X branduren per jaar / 1000 = totaal verbruik

  Wilt u vrijblijvend een berekening wat LED bedrijfshalverlichting voor u kan besparen?

  Benader ons voor meer informatie over LED bedrijfshalverlichting

  Wenst u ook LED bedrijfshal lampen te laten installeren in uw hal, werkplaats of magazijn? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende voordelen van LED bedrijfshalverlichting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4890525. Mailen kan via info@ionindustries.com of u laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij zorgen voor een zorgeloze overstap op LED bedrijfshal lampen.

  Close search
  Winkelwagen