skip to Main Content

ION WK-Actie: Recap

ION WK-Actie Recap

Nadat Wout Weghorst nog voor een beetje hoop heeft gezorgd, zit het Wereldkampioenschap erop voor het Nederlands Elftal… Helaas! Tegelijkertijd gingen de ION WK-Voetballen met een rap tempo over de toonbank. Bij één of meerdere LED Dimmers werd er een voetbal weggegeven. In deze Recap wordt er teruggekeken naar de ION WK-Actie!

“Wat onwijs gaaf om te zien dat de oranje ION-Voetballen door het hele land verspreid werden!”  – Erik Geytenbeek, Commercieel Directeur

De oranje ION WK-Voetballen waren beschikbaar door heel Nederland. Wel 113 verschillende (elektro)technische groothandels hebben deelgenomen met deze unieke actie. Naast dat we een ION WK-Actie display erbij hebben geleverd voor de fysieke winkels, zagen we dat de voetballen online ook goed gepromoot werden. Hier ziet u een impressie van een aantal deelnemende (elektro)technische groothandels of winkels. Benieuwd waar de ION-WK Voetbal nog meer verkrijgbaar was? Onderaan zijn deze te zien in de video’s!

Maar het belangrijkste: door het hele land werd ermee gevoetbald! Meer dan 6.200 ION WK-Voetballen hebben het land nóg meer oranje gemaakt. Van de pleintjes in Amsterdam tot de voetbalvelden in Twente, overal werd de ION WK-Voetbal gespot!

Graag bedankt ION INDUSTRIES iedereen die deel heeft genomen met de ION WK-Actie!

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Close search
Cart