Ga naar hoofdinhoud

ION WK-Actie: Recap

IONINDUSTRIES WK Actie Recap

Nadat Wout Weghorst nog voor een beetje hoop heeft gezorgd, zit het Wereldkampioenschap erop voor het Nederlands Elftal… Helaas! Tegelijkertijd gingen de ION WK-Voetballen met een rap tempo over de toonbank. Bij één of meerdere LED Dimmers werd er een voetbal weggegeven. In deze Recap wordt er teruggekeken naar de ION WK-Actie!

“Wat onwijs gaaf om te zien dat de oranje ION-Voetballen door het hele land verspreid werden!”  – Erik Geytenbeek, Commercieel Directeur

De oranje ION WK-Voetballen waren beschikbaar door heel Nederland. Wel 113 verschillende (elektro)technische groothandels hebben deelgenomen met deze unieke actie. Naast dat we een ION WK-Actie display erbij hebben geleverd voor de fysieke winkels, zagen we dat de voetballen online ook goed gepromoot werden. Hier ziet u een impressie van een aantal deelnemende (elektro)technische groothandels of winkels. Benieuwd waar de ION-WK Voetbal nog meer verkrijgbaar was? Onderaan zijn deze te zien in de video’s!

IONINDUSTRIES WK Actie 2022
IONINDUSTRIES WK Actie 2022
IONINDUSTRIES WK Actie TLight 2022
IONINDUSTRIES WK Actie 2022
IONINDUSTRIES Eppink Doetichem WK Actie 2022
IONINDUSTRIES WK Actie Exaltation Venlo 2022
IONINDUSTRIES Voituron Nijkerk WK Actie 2022
IONINDUSTRIES WK Actie Robri 2022
IONINDUSTRIES WK Actie Elektrobode 2022
IONINDUSTRIES WK Actie Lichtcentrum Hengelo 2022

Maar het belangrijkste: door het hele land werd ermee gevoetbald! Meer dan 6.200 ION WK-Voetballen hebben het land nóg meer oranje gemaakt. Van de pleintjes in Amsterdam tot de voetbalvelden in Twente, overal werd de ION WK-Voetbal gespot!

Graag bedankt ION INDUSTRIES iedereen die deel heeft genomen met de ION WK-Actie!

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Winkelwagen