skip to Main Content

ION INDUSTRIES wint opnieuw German Innovation Award!

Ook in 2021 valt ION INDUSTRTIES in de prijzen bij de German Innovation Awards! Met de eerste WIFI LED DIMMER ter wereld zonder nuldraad wordt de eerste prijs in de categorie ‘Lighting Solutions’ binnengesleept. Het is niet de eerste keer dat ION INDUSTRIES in de prijzen valt bij de German Innovation Awards. Eerder werd de prijs al gewonnen door de LED Dimmer Master/Slave 200W (Dimmers gebaseerd op een hotelschakeling).

German Innovation Awards

Sinds 2018 worden er in Duitsland prijzen uitgereikt aan de meest innovatieve producten. Een selectieve en onafhankelijk jury kijkt hierbij naar producten die toegevoegde waarde bieden aan (totaal)oplossingen of/en het leven van de gebruiker gemakkelijker maken. De prijs wordt uitgereikt aan innovaties in elke industriële sector. De prijs is in het leven geroepen om buitengewone uitvindingen aan een groot publiek bekend te maken. Dat wij, ION INDUSTRIES, opnieuw deze prijs in ontvangst mochten nemen was dan ook een unieke prestatie!

ION WIFI LED DIMMER

De ION WIFI LED DIMMER, vanaf eind juni verkrijgbaar, is een unieke variant binnen het assortiment van ION INDUSTRIES. De naam verklapt het al, de ION WIFI LED DIMMER is te gebruiken door middel van een draaiknop op de muur en is te koppelen via WiFi aan een Tuya-App. Zo heeft ION INDUSTRIES handig gebruik gemaakt van het combineren van oude en nieuwe technologie.

DE ION WIFI LED DIMMER is vanzelfsprekend geruisloos en kan al ingesteld worden vanaf 0,3 tot 200 Watt. Bij het inschakelen van meerdere lampen, gaan allen eerst op een hogere helderheid aan, waarna deze terugkeren naar de dimstand. Dit verschijnsel wordt ook wel het popcorn effect genoemd. Om dit effect tegen te gaan, beschikt de ION WIFI LED DIMMER over een anti-popcorn instelling, welke kan worden ingeschakeld.

Ook verkrijgbaar bij de groothandel!

Vanaf eind juni kunt u ook bij de groothandel terecht voor de ION WIFI LED DIMMER!

A.G.K. Electro, Elektramat, Electro Engros, Elektrobode, Elektrohandelsprijzen, Horst Electro Grossier Heg, Kelgro BV, MDH Elektroshop, STS Elektra, Van Boxtel Elektro BV en Voituron zijn allen groothandels waar u o.a. de ION WIFI LED DIMMER terug kunt vinden. Daarnaast beschikken de eerder genoemde groothandels natuurlijk ook over een divers assortiment LED dimmers van ION INDUSTRIES.

Pre-order nu de ION WIFI LED DIMMER

Wilt u als eerst gebruik maken van onze innovatieve prijswinnaar? Dat kan, want vanaf heden zijn deze te pre-orderen! Neem dan contact op via de chatbox rechtsonder, door te bellen naar 085-4890525 of door een mail te sturen naar info@ionindustries.com. Natuurlijk staan wij ook bij andere vragen voor u klaar!

Close search
Cart