skip to Main Content

Investeer in LED

Investeren in LED met de hulp van ION INDUSTRIES

Investeren in LED met uw bedrijf is een heel verstandige keuze. Het levert u namelijk aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Bovendien kunt u in veel gevallen rekenen op subsidie van de overheid. Bij ION INDUSTRIES kunt u terecht voor LED verlichting voor uw bedrijf van hoge kwaliteit. Wij maken investeren in LED aantrekkelijk. Voor meer informatie over investeren in LED leest u verder, of neemt u direct contact op met onze specialisten. Wij geven persoonlijk advies. Of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte voor de kosten van investeren in LED voor uw bedrijf.

Geld besparen door investeren in LED

Een goede reden om te investeren in LED verlichting is natuurlijk het feit dat u er veel voor terugkrijgt op financieel gebied. U gaat namelijk flink besparen op uw energieverbruik, en dus ook op de energierekening. Door te investeren in LED, verlagen de maandelijkse kosten. De voornaamste reden hiervan is dat de armaturen van LED verlichting minder warm worden dan bijvoorbeeld TL verlichting, en al helemaal wanneer u het vergelijkt met een gloeilamp. LED verlichting gebruikt 90% tot 95% van de stroom voor het produceren van licht. Dat is veel minder dan andere soorten verlichting. De relatieve besparing loopt daarbij per jaar op, aangezien de energiebelasting en kosten met 6% per jaar stijgen. Bovendien heeft een LED lamp een langere levensduur dan andere soorten verlichting. Bij 2500 branduren per jaar heeft de verlichting van ION INDUSTRIES een levensduur van 20 jaar. Tot slot kunt meestal ook rekenen op interessante subsidies van de overheid voor het investeren in LED. Kortom, u heeft uw investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend.

Voordelen van LED verlichting

Investeren in LED is niet alleen slim vanwege de kostenbesparing. LED verlichting heeft nog andere voordelen. Wij zetten enkele van deze voordelen voor u op een rij:

 • Het is beter voor het milieu omdat de verlichting minder stroom verbruikt. U maakt dus een milieuvriendelijke investering.
 • LED lampen kunnen van 0 tot 100% dimmen.
 • Een LED lamp zal nooit gaan knipperen. Dat maakt de werkomgeving veel aantrekkelijker.
 • LED verlichting is bovendien een stuk rustiger dan ouderwetse verlichting. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit en minder last van klachten als hoofdpijn.

Kies voor kwaliteit bij ION INDUSTRIES

Wanneer u de keuze maakt om te investeren in LED verlichting, kiest u natuurlijk ook voor kwaliteit. Daarom koopt u de LED lampen voor uw bedrijf bij ION INDUSTRIES. Wij zijn de groothandel in LED verlichting en gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme, duurzame oplossingen op het gebied van verlichting, en zijn voortdurend bezig met innoveren. Wij bieden LED verlichting van hoge kwaliteit, met stijlvolle armaturen, en komen de lampen bovendien vakkundig bij u monteren. U heeft 5 jaar garantie op ION INDUSTRIES verlichting. Vul het contactformulier in en ontvang snel een vrijblijvende offerte.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wanneer u wilt investeren in LED, kiest u voor de kwaliteit en service van ION INDUSTRIES. Ontvang een vrijblijvende offerte door het contactformulier hier op de site in te vullen. Voor vragen, meer informatie of persoonlijk advies kunt u ook altijd contact opnemen door te bellen naar 085-4890525 of stuur een mail naar info@ionindustries.nl.

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand