Ga naar hoofdinhoud

Meegeleverde hulpstukken bij uw LED Dimmer

ION INDUSTRIES staat erom bekend LED Dimmers te leveren die compatibel zijn met 95%+ met A-merken afdekmateriaal. In de meeste gevallen volstaat het aluminium moertje op de dimmer om het afdekmateriaal gemakkelijk te bevestigen. Er zijn een aantal merken waarbij dit niet van toepassing is. Om deze afdekplaten toch passend te krijgen op onze LED Dimmers, worden de onderstaande hulpstukken meegeleverd.

Niet alle hulpstukken worden bij iedere LED Dimmer meegeleverd. Wij kunnen de hulpstukken gratis leveren wanneer hier behoefte voor is. Neem contact met ons op wanneer u dit wenst.

Moersleutel

Om uw afdekmateriaal aan onze LED Dimmers te monteren, maakt u gebruik van de sextant. Hiermee kunt u gemakkelijk het moertje rondom om de draai-as loskoppelen. Vervolgens plaatst u uw afdekmateriaal over de LED Dimmer heen. Daarna kunt u met de sextant het moertje op dezelfde plek vastmaken.

Van toepassing bij
IONINDUSTRIES Sextand

Kunstof dopjes

Voor Busch-Jaeger afdekmaterialen worden er kunststof dopjes meegeleverd. Dit hulpmiddel kan over de draai-as van de LED Dimmer geplaatst worden Hiermee kunt u de draaiknop passend krijgen. De kunststof dopjes zijn bij verschillende maten van toepassing: 4 en 6 millimeter.

Van toepassing bij
IONINDUSTRIES Dopjes

Kunststof moer

De kunststof moer is te gebruiken voor de afdekplaten van Jung. Draai de moer over de schroefdraad van de draai-as. Hiermee kunt u de afdekplaat vastzetten.

Van toepassing bij
IONINDUSTRIES Toebehoren

Dim Module kap

Met deze witte kap heeft u de mogelijkheid om van uw LED WiFi Dimmer of LED Zigbee Dimmer een Dim Module te maken. Hierdoor hoeft u uw LED Dimmer niet zichtbaar in de muur te plaatsen, maar bijvoorbeeld bij uw lamp of in de meterkast.

Van toepassing bij
IONINDUSTRIES Toebehoren

IJzeren plaat met schroeven

Voor Niko afdekmateriaal kunt u de ijzeren (messing)plaat met schroeven gebruiken. Het plaatje zet u vast met aluminiumschroeven aan de Niko afdekplaat. Deze zit standaard bij de LED Dimmer Inbouw 200 Watt.

Van toepassing op alles
IONINDUSTRIES Toebehoren

Ronde adapter

De ronde verloop adapter (blauw) is te gebruiken voor de afdekplaten van Jung. Dit merk beschikt over afdekmateriaal met grotere gaten om over de draai-as van de dimmer te doen. U plaats eerst het afdekmateriaal over de draai-as van de dimmer, hierna plaats u de adapter over de draai-as om vervolgens het geheel vast te zetten met het aluminium moertje van de dimmer.

Van toepassing op alles
IONINDUSTRIES Toebehoren

Heeft u vragen over de hulpstukken of het monteren van uw afdekmateriaal? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Tel: +31 (0)85 – 489 05 25

E-mail: info@ionindustries.com

Winkelwagen