skip to Main Content

Meegeleverde hulpstukken bij uw LED Dimmer

ION INDUSTRIES staat erom bekend LED Dimmers te leveren die compatibel zijn met 95%+ met A-merken afdekmateriaal. In de meeste gevallen volstaat het aluminium moertje op de dimmer om het afdekmateriaal gemakkelijk te bevestigen. Er zijn een aantal merken waarbij dit niet van toepassing is. Om deze afdekplaten toch passend te krijgen op onze LED Dimmers, worden de volgende hulpstukken meegeleverd:

Kunststof dopjes

Voor Busch-Jaeger afdekmaterialen worden er kunststof dopjes meegeleverd. Dit hulpmiddel kan over de draai-as van de LED Dimmer geplaatst worden Hiermee kunt u de draaiknop passend krijgen. De kunststof dopjes zijn bij verschillende maten van toepassing: 4 en 6 millimeter.

Kunststof moer

De kunststof moer is te gebruiken voor de afdekplaten van Jung. Draai de moer over de schroefdraad van de draai-as. Hiermee kunt u de afdekplaat vastzetten.

IJzeren plaat met schroeven

Voor Niko afdekmateriaal kunt u de ijzeren (messing)plaat met schroeven gebruiken. Het plaatje zet u vast met aluminiumschroeven aan de Niko afdekplaat. Deze zit standaard bij de LED Dimmer Inbouw 200 Watt.

Ronde adapter

De ronde verloop adapter (blauw) is te gebruiken voor de afdekplaten van Jung. Dit merk beschikt over afdekmateriaal met grotere gaten om over de draai-as van de dimmer te doen. U plaats eerst het afdekmateriaal over de draai-as van de dimmer, hierna plaats u de adapter over de draai-as om vervolgens het geheel vast te zetten met het aluminium moertje van de dimmer.

Heeft u vragen over de hulpstukken of het monteren van uw afdekmateriaal? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Close search
Cart