Ga naar hoofdinhoud

German Innovation Awards 2022

IONINDUSTRIES Award Winner 2022

ION INDUSTRIES heeft de German Innovation Award gewonnen voor de 600 Watt LED Dimmer. Dit reeds gelanceerde product heeft deze erkenning gekregen binnen de ‘Lighting’ categorie. Het is geen unicum dat nóg een dimmer in de prijzen valt bij de German Innovation Awards. Al twee keer eerder wist ION INDUSTRIES beslag te leggen op dezelfde prijs voor de WiFi LED Dimmer en de Master-Slave LED Dimmer.  

 De German Innovation Awards zijn gefocust op producten die contribueren aan een duurzame toekomst doormiddel van innovatieve kwaliteiten. Sinds 1953 reikt de organisatie prijzen uit aan deelnemende bedrijven om de competitie te sterken. Deelnemers verschillen van gevestigde tot startende bedrijven en van fabrikanten tot leveranciers. Inmiddels zijn er jaarlijks meer dan 50.000 inzendingen uit 26 landen. 

Binnen deze reikwijdte is het daarom ook extra bijzonder dat de 600 Watt LED Dimmer in de prijzen valt. Wat deze dimmer zo uniek en innovatief maakt, zijn de nieuwe chips, software en beveiligingen. Mede hierdoor is de dimmer nu tot nóg meer in staat. Tevens is er een functie toegevoegd aan de 600 Watt LED Dimmer: de ‘Auto Configuratie’. Waar op basis van ‘t wattage van de lamp, de minimale en maximale helderheid automatisch wordt afgesteld. 

 De prijs voor de 600 Watt LED Dimmer werd in ontvangst genomen door (een deel van) het management van ION INDUSTRIES: Erik Geytenbeek en Erwin ter Horst. Deze heren weten goed waarom de dimmer in de smaakt valt bij de German Innovation Awards. Zo vertelt Erik: “Een LED Dimmer van 600 Watt is vrij hoog en uniek. Zeker als lampen ook een dimbereik hebben vanaf 0,3 Watt mét ‘Auto Configuratie’ en een extra uitgang van 600 Watt!” Uitbreiden naar de Duitse markt is op dit moment één van de hoofdzaken binnen ION INDUSTRIES. Hierom zal deze prijs effect hebben op internationaal vlak: “Een sterker merk door meer vertrouwen met meer klanten”, vervolgt Erik.  

 ION INDUSTRIES is erg trots op deze erkenning. De directie heeft op 24 mei 2022 de German Innovation Award in ontvangst mogen nemen in Berlijn. ION INDUSTRIES hoopt zich nog verder te ontwikkelen en op meer (dimmer)succes in de nabije toekomst! 

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: