skip to Main Content
[woocs]
nl Nederlands
nl Nederlands

Duurzame investering

Investeren in LED verlichting, zonnepanelen of welke andere duurzame energieopwekking of energiebesparing ook, is niet alleen vanuit maatschappelijk oogpunt relevant.

Ook financieel zijn er interessante voordelen te realiseren. Maar bij ION INDUSTRIES zien we dat organisaties soms wel willen, maar de investering op dat moment niet kunnen of willen maken.

Tegelijk is uitstel van deze beslissing ook een uitstel van kostenbesparing. Met de financieringsmogelijkheid van ION INDUSTRIES krijgt u de mogelijkheid de verduurzaming toch in te zetten, terwijl u niet de ‘out of pocket’ kosten hoeft te maken.

De financiering wordt door ION INDUSTRIES verleend op basis van de berekeningen die wij zelf maken rondom de te realiseren besparingen. Het bedrag van deze besparing wordt gebruikt voor de aflossing van de verstrekte financiering.

De geleverde producten, of het nu LED lampen, zonnepanelen of een windmolen is, hebben een veel langere levensduur dan de afbetaling op de verstrekte lening. Ook na de afbetaling geniet u dus nog lange tijd van de infrastructuur die u deze besparingen levert.

Wanneer u interesse heeft in deze mogelijkheid, vul dan uw aanvraag in en wij zullen snel met u contact opnemen.

Close search
Winkelmand