Ga naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen over instellingen

Uitleg over de min/max/boost kunt u terugvinden in de bijgeleverde handleiding en op onze website.
Heeft u wel eens meerdere lampen tegelijkertijd ingeschakeld? Dan is de kans groot dat u op dat moment last had van het popcorneffect.

Wanneer meerdere lampen op hetzelfde moment worden ingeschakeld, gaan ze eerst allemaal op een hoge helderheid aan. Daarna gaat de verlichting pas terug naar de dimstand. Dit fenomeen staat beter bekend als het popcorneffect. Wanneer u de verlichting inschakelt, wilt u het liefst dat deze direct op de goede stand komt te staan. Het spreekt dus voor zich dat u het popcorneffect liever niet wilt. Om deze reden heeft ION INDUSTRIES hoogwaardige LED Dimmers met een anti-popcorninstelling: de boost functie. Deze kunt u inschakelen door de knop naar de juiste kant te bewegen met een schroevendraaier. Wanneer u de knop naar links draait, zal de inschakelfelheid afnemen. Wanneer u de knop naar rechts draait neemt de inschakelfelheid juist toe.

U kunt de LED Zigbee Dimmer handmatig afstellen, maar dit is ook mogelijk via sommige digitale protocollen. Zie handleiding om de LED Zigbee Dimmer handmatig in te stellen.

Zie handleiding van het gebruikte protocol om de dimmer digitaal af te stellen.

Uitleg over de LED Zigbee Dimmer kunt u terugvinden in de bijgeleverde handleiding en op onze website.

Zie handleiding van het gebruikte protocol om de dimmer digitaal af te stellen.

IONINDUSTRIES LED Dimmer Instellingen

Liever persoonlijk contact?

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: