Ga naar hoofdinhoud

Veelgestelde algemene vragen

De LED Zigbee Dimmer dient altijd met een Gateway verbonden te worden. Alleen dan kunt u gebruik maken van alle Smart functies die LED Zigbee Dimmer te bieden heeft. Zie de handleiding van de Gateway voor verdere instructies.
Wanneer u een bestelling bij ION INDUSTRIES heeft geplaatst, ontvangt u van ons een verzendbevestiging via de mail. Hierin vindt u een Track & Trace nummer. Deze code dient u vervolgens in te vullen op de website van het postorderbedrijf om te zien waar uw pakket zich bevindt. Kies hier welk postorderbedrijf van toepassing is en voer uw Track & Trace code in: DHL.  PostNL
Om als zakelijke klant bij ons te bestellen, dient u zich te registreren. U kunt dit doen via onze website of u kunt contact opnemen met onze klantenservice. Klik hier om een zakelijk account aan te maken.

Klik hier om alle contactgegevens van ION Industries te bekijken.

Er zijn meerdere drivers/transformators geschikt om met onze LED Dimmers te combineren, mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoen. De driver/transformator dient aan onderstaande voorwaarden te voldoen:

U dient een te dimmen LED lamp te gebruiken, waarbij het maximale wattage van de dimmers niet overschreden wordt. Uw driver dient geschikt te zijn voor LED, maar ook RC belastbaar en moet gedimd kunnen worden.

Het is mogelijk dat uw bestelling niet naar wens is en u deze graag retourneert. Wanneer u het product bij ION INDUSTRIES heeft aangeschaft, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Klik hier om alle contactgegevens van ION Industries te bekijken.
IONINDUSTRIES Dimmers Afdekmateriaal

Liever persoonlijk contact?

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: