Ga naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen over afdekmateriaal

Mogelijk bent u vergeten om eerst het moertje van de dimmer los te draaien. Dit doet u voordat u de afdekplaat plaatst. Zie handleiding

Of, u heeft een hulpstuk nodig om uw type afdekmateriaal te monteren. Zie handleiding

Sommige dimmerknoppen zijn erg strak en passen daardoor minder gemakkelijk op de dimmer. U dient extra kracht te zetten om de knop(pen) goed te plaatsen.     

95%+ van de afdekplaten passen op onze LED Dimmers. Indien nodig zijn hiervoor hulpstukken bijgeleverd. Bekijk hier welke afdekmaterialen compatibel zijn met de enkele LED Dimmers van ION INDUSTRIES.
Deze hulpstukken zijn bedoeld om specifieke merken afdekplaten passend te maken op de LED Dimmers van ION INDUSTRIES.
De as van uw dimmer dient rond te zijn en een doorsnede van 4 mm te hebben. Wanneer dit het geval is, kunt u de afdekmaterialen van ION INDUSTRIES plaatsen
Wanneer u van een ander merk afdekmateriaal gebruikt op de LED Dimmers van ION INDUSTRIES, kan het zijn dat er een hulpstuk nodig is om deze passend te maken.
Onze “Tastdimmer knoppen” zijn compatibel met de “Square Series” afdekramen van ION INDUSTRIES. Mocht u een ander merk afdekraam gebruik willen maken, kunt u via bijgevoegde link controleren of deze compatibel is met de “Tastdimmer knop”.
IONINDUSTRIES Afdekmateriaal Mat Zwart Front

Liever persoonlijk contact?

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: