Ga naar hoofdinhoud

Draadloze wifi LED dimmers

Het gemak van een draadloze LED dimmer

Met een dimmer bedient u heel eenvoudig de lichten in een pand. Met slechts één knop kunt u de verlichting aan- of uitzetten of dimmen. Dankzij onze wifi LED dimmers kunt u de verlichting zelfs aansluiten op uw smart home installatie. En er is meer: onze wifi LED dimmers zijn zelfs draadloos! Lees er meer over in dit blog.

draadloze led dimmer

De voordelen van een wifi dimmer

Een slimme LED dimmer maakt gebruikt van het wifi-netwerk. Hierdoor is de dimmer op afstand te besturen. U hoeft dus niet eens meer op te staan om de verlichting te reguleren. Door de dimmer aan te sluiten op uw smart home installatie, kunt u de lampen besturen vanaf een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om de lampen te reguleren met gesproken commando’s. Maar weet u wat het fijne is? Deze draadloze wifi LED dimmer hoeft niet aangesloten te zijn op het wifi-netwerk om te kunnen functioneren. U kunt hem dus ook zonder internetverbinding gewoon gebruiken.

Voordelen van slimme LED verlichting

Verbind de slimme dimmer van ION Industries met uw smart home systeem, zoals Alexa of de Google Home. Dan ervaart u binnen de kortste keren ook de volgende voordelen:

 • U kunt de verlichting van afstand bedienen
 • Stem het licht af op de andere gekoppelde apparaten
 • U kunt alle verlichting tegelijk besturen
 • Laat het licht automatisch aan- of uitgaan of dimmen op een bepaald tijdstip
 • Makkelijk in gebruik

De eerste draadloze wanddimmer

Deze wifi LED dimmer is de eerste wanddimmer met een draaiknop zonder nuldraad. De dimmer functioneert dus zonder extra bedieningskast. Dit brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

 • Eenvoudig te installeren
 • Eenvoudig te bedienen
 • Eenvoudig te gebruiken

  Gratis adviesgesprek
  aanvragen


  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  Draadloze LED dimmer in uw assortiment opnemen?

  Bent u een installateur, reseller of technische groothandel? Dan kunt u de draadloze wifi LED dimmer van ION Industries in uw assortiment opnemen. Dit hoogwaardige product is zeker weten een waardevolle toevoeging aan uw collectie! Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt. Of vraag naar onze vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor het contactformulier op de website gebruiken, maar u kunt ook bellen of mailen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-4890525 en per mail via info@ionindustries.nl.

  Winkelwagen

  Offerte aanvragen   Bel me terug

    Ik ben: