Ga naar hoofdinhoud

De best beschermde lijn: de IP55 Opbouw Serie

Begin 2024 bracht ION INDUSTRIES een nieuwe lijn schakelmateriaal uit met de opbouw IP55- buitenlijn. Doordat de gehele IP55-lijn spatwaterdicht is en verschillende combinaties biedt zijn deze producten ideaal voor vochtige plekken. Binnen de IP55 Opbouw lijn zijn er wandcontactdozen, wisselschakelaars, serieschakelaars of combinatieproducten.  Al de producten van de IP55-lijn worden aangeboden in de kleuren Grijs &  Zwart plus er zijn zowel horizontale als verticale combinaties.

Combinaties

Met de verschillende combinaties is het mogelijk vanaf één plek gemakkelijk een lamp of lampgroep te bedienen. Zó kun je de wissel- en serieschakelaar combineren met een wandcontactdoos, hierdoor geeft het de mogelijkheid om zowel licht- als stroomgebruik samen te bedienen. De 2-voudig combinaties zijn zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar. Naast alle combinaties bevat de IP55-lijn ook enkele wissel- of serieschakelaars en wandcontactdozen, deze zijn overigens ook 3-voudig beschikbaar.

Opbouw Combinatie Wandcontactdoos en Wisselschakelaar IP55 | Zwart en Grijs

De Opbouw Combinatie Wandcontactdoos en Wisselschakelaar IP55 heeft een gemakkelijke installatie en beschikt over een enkelpolige lichtschakelaar, waarmee u vanaf één plek gemakkelijk een lamp of lampgroep kan bedienen. Wanneer u de knop bedient, zal deze niet terugveren en blijft de knop niet in de oorspronkelijke staat. Daarnaast, zorgt u ervoor dat uw apparatuur middels stijlvolle stopcontacten op de elektriciteit aangesloten kan worden. De Opbouw Combinatie Wandcontactdoos en Wisselschakelaar is ideaal om te gebruiken bij vochtige locaties, zoals in de tuin of schuur. Dit komt door de waterbestendige componenten in de kleur. Deze combinatie wordt horizontaal geplaatst.

Heeft u interesse in een van de IP55 producten of ons andere schakelmateriaal? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Ion Industries NB Thumbnail IP55
Cart