skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

Dak verhuren voor zonnepanelen

Het dak van uw bedrijfspand verhuren voor zonnepanelen tegen een financiële vergoeding? Een milieubewuste en duurzame investering in de toekomst is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ion Industries kenmerkt zich door middel van het bieden van een volledig ontzorgplan waarbij u als investeerder zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie of logistieke onderneming. Onze specialisten dragen zorg voor het gehele proces waarbij u volledig ontzorgd wordt. Neem contact op en maak een afspraak met onze specialist wanneer het u het beste uitkomt.

Zonnepanelen op bedrijfsdak verhuren

dak verhuren voor zonnepanelen

Energie leveren aan een duurzame toekomst

Wanneer u contact met Ion Industries opneemt voor een installatie van zonnepanelen op uw bedrijfspand komen wij bij u op locatie voor een uitgebreide inspectie. Uiteraard kunt u ook aangeven wat uw wensen en eisen zijn. U kunt bijvoorbeeld geld besparen op uw eigen energierekening of tegen vergoeding stroom leveren aan het net. Hoe meer vierkante meter dak van uw bedrijfspand u wilt verhuren voor het installeren van zonnepanelen, des te zonniger uw toekomst wordt. Zo is uw investering snel terugverdiend.

AdviesgesprekWij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


Direct een vrijblijvende offerte

Onze inspecteur komt bij u op locatie langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn en u ontvangt direct een vrijblijvende offerte. Wanneer u kiest voor Ion Industries voor een vakkundige installatie van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • U voert een duurzame bedrijfsvoering
  • U verdient geld aan de zon zonder eigen investering
  • U bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO)
  • U ontvangt een vrijblijvende offerte van ons na een inventarisatie op locatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Als u geïnteresseerd bent in duurzaam investeren neem dan snel contact op met Ion Industries. Onze vakmensen komen graag bij u langs voor een inspectie zodat u snel kunt profiteren van alle voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen. Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4890525, stuur een e-mail naar info@ionindustries.com of vul ons online contactformulier in.

Close search
Winkelmand