skip to Main Content
EUR, €
  • GBP, £
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

Zonnepanelen & Zonneboilers Bestellen

Wilt u graag bijdragen aan een beter milieu? En daar dan ook meteen kosten besparen op je energierekening? Dan kiest u vanzelfsprekend voor de zonne-energie mogelijkheden van Ion Industries! De zon is namelijk een onuitputtelijke bron van energie. Zonnepanelen en zonnecollectoren worden steeds beter in het omzetten van die energie in stroom of warmte. Wanneer er gekozen wordt voor de juiste materialen en panelen kan dit een uitstekende investering zijn.

Financieren van de Zonnepanelen & Zonneboilers

Investeren in zonne-energie is nog nooit zo relevant geweest als vandaag de dag. Of u het nu doet vanuit het oogpunt van het milieu, of vanuit het oogpunt van een kostenbesparing. Plaatsen van zonnepanelen was nog nooit zo interessant. Wij van Ion Industries begrijpen ook dat hoewel vele organisaties het idee zeker zien zitten, zij die financiële investering op dit moment niet kunnen of willen maken. Dit betekent tegelijkertijd dat het financiële voordeel dat behaalt kan worden door het plaatsen van zonnepanelen uitgesteld wordt. Daarom biedt Ion Industries hulp bij de financiering van de zonnepanelen. Hierdoor kunt u als bedrijf de verduurzaming toch inzetten, terwijl hier niet de directe ‘out of pocket’ kosten bij komen kijken. Tevens is de levensduur van deze energie opwekkers van veel langer dan de looptijd van de lening. Heet u interesse in deze optie? Lees dan hier verder, of neem contact met ons op.

Subsidie op Zonne-Energie

Om ons heen zien we dat bedrijven en overheden al druk bezig zijn met de energietransitie. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt waren zonnepanelen en zonne-energie nog nooit zo sterk in the picture als dat ze dat nu zijn. Dit is ook de reden dat er in vrijwel ieder land op dit moment stimuleringsregelingen bestaan voor het realiseren van duurzame energieoplossingen. Binnen Nederland is dit de EIA subsidie, en in Europa bestaat nu de EEEF subsidie. Naast het helpen bij de financiering helpt Ion Industries u ook graag bij het bepalen van het juiste subsidietraject voor uw project. Lees hier verder.

Vragen over onze Zonnepanelen?

Heeft u nog vragen over onze zonnepanelen, zonneboilers, of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met deskundig advies over uw stroomvoorziening en verlichtingsplan. U kunt ons mailen op info@ionindustries.com, of u kunt ons bellen via +31 (0)85 – 489 05 25. Wij horen graag van u!

Close search
Winkelmand