skip to Main Content

Noodverlichting

Duurzame LED Noodverlichting

Bent u op zoek naar LED noodverlichting? Dan bent u bij ION INDUSTRIES aan het juiste adres! Wij leveren en monteren een ruime selectie duurzame en energiezuinige noodverlichting van uitgangsborden tot buitenlampen en plafonnières op noodstroom.

Altijd energiezuinig licht bij noodgevallen

Bent u op zoek naar LED noodverlichting? Dan bent u bij ION Industries aan het juiste adres! Wij leveren en monteren een ruime selectie duurzame en energiezuinige noodverlichting van uitgangsborden tot buitenlampen en plafonnières op noodstroom. Wij hebben een groot assortiment LED noodverlichting die exact aan uw wensen en aan de wettelijke eisen voldoet.

LED noodverlichting

Wat is LED noodverlichting? Veel mensen hebben de oude lampen in hun woning of bedrijfspand al ingeruild voor duurzame LED verlichting. Maar wat is LED noodverlichting precies? Wat zijn de voordelen van LED noodverlichting en op welke manier kan ION Industries u daarbij helpen? Om in noodgevallen altijd voorzien te zijn van licht, is LED-noodverlichting voorzien van een accu die bij stroomuitval de verlichting laat aan gaan.

Voordelen van Led noodverlichting

Led Noodverlichting heeft een flink aantal voordelen ten opzichte van standaard ‘gewone’ noodverlichting. We hebben de voordelen van LED noodverlichting hier voor u op een rijtje gezet:

 • Lange levensduur (tot wel 50.000 branduren). Dit is bij 8 branduren per dag meer dan 17 jaar!
 • Door deze lange levensduur bespaart u op onderhoud (uitwisselen lichtbronnen)
 • LED noodverlichting brandt direct op volle lichtsterkte
 • LED noodverlichting kunt u onbeperkt in- en uitschakelen. Dat maakt deze LED lampen zeer geschikt voor sensoren
 • Met LED noodverlichting bespaart u tot 90% op uw energiekosten in vergelijking tot het gebruik van traditionele halogeenverlichting
 • Led noodverlichting wordt aanzienlijk minder warm dan ‘gewone’ lampen. De gebruikte energie wordt omgezet in licht in plaats van warmte
 • LED noodverlichting heeft een uv en infrarood in het kleurenspectrum

Wanneer is noodverlichting noodzakelijk?

Noodverlichting is noodzakelijk op arbeidsplaatsen waarbij medewerkers door het uitvallen van de verlichting aan bijzondere gevaren blootgesteld kunnen worden, of in ruimtes waar geen of nauwelijks daglicht aanwezig is. Op deze werkplekken moet noodverlichting (minimaal 10% van de normale verlichtingssterkte) aanwezig zijn. Noodverlichting dient binnen 5 seconden te branden en minimaal één uur daarna aan te blijven.

Wanneer noodverlichting met vluchtwegaanduiding noodzakelijk?

Noodverlichting met vluchtwegaanduiding is noodzakelijk om vluchtwegen en uitgangen voor het verlaten van een gebouw aan te geven. Deze pictogrammen moeten permanent branden en behoren tot de NEN-EN-7010 norm.

Bestel online of neem contact op met ION

Kies ook voor de duurzame LED noodverlichting bij u thuis of in uw bedrijf en kies daarmee ook voor de kwaliteit en service van ION Industries. Bestel uw LED noodverlichting nu direct online. Meer weten? Voor meer informatie kunt u uiteraard telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand