skip to Main Content
EUR, €
 • GBP, £
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

Het adres voor LED tubes

Bent u op zoek naar LED tubes van een hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor de producten van Ion Industries. U kunt bij ons terecht voor een energiebesparende LED buis. U kunt de LED buizen plaatsen als alternatief voor de traditionele buizen of T5 TL-buizen. Naast de LED buis kunt u bij ons ook andere soorten LED verlichting kopen. Denk aan LED floodlights, downlights, gloeilampen, panelen, noodverlichting en buitenverlichting. Iedereen kan profiteren van de energiezuinige en duurzame voordelen van LED verlichting. Wij hebben het dan ook tot onze missie gemaakt, om LED verlichting voor iedereen bereikbaar te maken. Wilt u ook LED tubes aanschaffen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Wij helpen u dan graag aan de LED verlichting die u wenst.

led buis 

De LED buis

Zoals gezegd zijn de Ion Industries LED tubes de ideale, energiebesparende vervanging voor de traditionele buizen en T5 TL-buizen. Met de LED buizen kunt u tot wel 85% besparen op uw huidige verbruik. Daarnaast bent u veel minder kwijt aan onderhoud. De Ion Industries tubes worden namelijk gemaakt van de beste componenten, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. U ontvangt dan ook standaard 5 jaar garantie op dit product. In ons assortiment vindt u de LED buis in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Chip
  • Driver
  • Frosted of clear cover
  • Van warmwit 3000K tot 6500K
  • Wel of geen roterende G13 voet

Wat zijn uw wensen voor uw LED buis? Wij horen het graag van u.

Geniet van de verschillende voordelen van LED tubes

Kiest u voor onze LED tubes? Dan kunt u genieten van verschillende voordelen. Zo zijn de lampen 100% recyclebaar en daarom beter voor het milieu. Daarnaast hebben de lampen een veel langere levensduur. U kunt hierdoor besparen op de kosten voor onderhoud en vervanging. Vanwege de kwaliteit van onze producten, kunnen wij ook nog een garantie van 5 jaar aanbieden. Wilt u ook gaan investeren in LED verlichting? Dan helpen wij u graag bij het maken van de overstap. U kunt uw investering al binnen 1 tot 3 jaar terugverdienen!

Bel of mail onze voor LED buizenion industries led buis led buizen led tubes

Wilt u uw oude buizen vervangen voor LED tubes? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085-4890525. Mailen kan via info@ionindustries.com of u laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag aan de gewenste LED buizen.

Close search
Winkelmand