skip to Main Content
EUR, €
  • GBP, £
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

De Vision Flood is een betrouwbaar LED armatuur, ontworpen voor onder andere industriële toepassingen. Het levert een aanzienlijke energie besparing op bij continu gebruik.

Kies voor LED floodlights op de werkvloer

Bent u op zoek naar passende LED floodlights? Dan bent u bij Ion Industries aan het juiste adres. Wij verkopen LED verlichting van een hoogwaardige kwaliteit die vooral wordt gebruikt in bedrijven, industrieën en werkplaatsen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld floodlights, downlights, buitenverlichting, tubes en armaturen. Met LED floodlights kunt u tot 95% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. U bespaart namelijk niet alleen op de energiekosten, maar ook op de onderhoudskosten. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van LED verlichting? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct de gewenste LED floodlights bij ons aanschaffen.

led FloodLights t36

Wat zijn LED floodlights?

LED floodlights worden veel in de industrie gebruikt. Ze zorgen namelijk voor een optimale verlichting in uw ruimte. Het type floodlight dat wij verkopen, is de zogenaamde Vision Flood. De Vision Flood is een betrouwbaar LED armatuur, dat voornamelijk is ontworpen voor industriële toepassingen. De floodlight is uitgevoerd met LED lampen, wat een aanzienlijke besparing van energie oplevert. De Vision Flood wordt verkocht in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende wattages (o.a. 60W, 150W en 500W) lichtkleuren (4000K of 5000K) en lichtsterktes (o.a. 7500Lm, 22500Lm en 63000Lm). De lamp heeft een afmeting van 310x310x169,5mm. De lampen zijn dimbaar en hebben een beam angle van 30, 60 of 90 graden. Geef aan ons door wat uw wensen zijn voor uw LED floodlight. Wij helpen u dan graag met het uitkiezen van de juiste LED lamp.

Dit zijn de voordelen van LED floodlights via Ion Industries

Wanneer u een LED floodlight aanschaft via Ion Industries, geniet van u van verschillende voordelen. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • De lampen zijn 100% recyclebaar
  • De lampen zijn beter voor het milieu
  • De lampen hebben een lange levensduur
  • U bespaart in onderhoud en vervanging
  • Wij bieden een hoge Lumen/Watt verhouding
  • U krijgt 5 jaar garantie op uw LED verlichting
  • Wij bieden een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Wilt u met uw bedrijf graag investeren in LED verlichting? Dan helpen wij u graag om dit mogelijk te maken. Neem snel contact op met een van onze specialisten voor advies op maat.

Neem contact op voor passende LED floodlightsion industries led floodlights

Kies ervoor om te besparen op energie en onderhoud. Wij helpen u graag met advies op maat, wanneer u wilt investeren in LED verlichting. Benader ons via 085-4890525, mail naar info@ionindustries.com of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat u kunt profiteren van onze LED floodlights op de werkvloer.

Close search
Winkelmand