skip to Main Content
EUR, €
  • GBP, £
WOOCS v.1.3.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

Betrouwbare LED armaturen van ION Industries

Voor topkwaliteit, betrouwbare LED armaturen, bent u bij ION Industries aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor mooie LED armaturen die we zelf ontworpen hebben. Dat hebben we onder andere gedaan voor industriële toepassingen. Wanneer u uw huidige verlichting vervangt voor LED armaturen, zult u van een flink aantal voordelen profiteren. Wij vertellen graag meer over de voordelen van LED armaturen, en de service van ION Industries. Natuurlijk mag u ook direct contact met ons opnemen om uw situatie te bespreken, en te ontdekken welke armaturen het meest geschikt zijn voor uw pand.

Ruime selectie aan LED armaturen

Bij ION Industries kunt u terecht voor een ruime selectie aan LED armaturen. Dat betekent dat er voor elke ruimte in uw pand wel een geschikt model te vinden is. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren en afmetingen. Wij begrijpen dat het niet altijd even eenvoudig is om een model te kiezen dat helemaal bij uw situatie past. Daarom helpen wij u hier graag mee. Wij staan u te woord met passend advies voor uw LED armaturen.

Voordelen van LED armaturen

Waarom u er juist voor zou moeten kiezen om uw ‘gewone’ verlichting te vervangen voor LED armaturen? Wij zetten de redenen om over te stappen naar LED verlichting graag voor u op een rij:

  • LED verlichting is erg energiebesparend
  • Deze vorm van verlichting heeft een veel langere levensduur dan andere vormen van verlichting
  • Het is mogelijk om een LED lamp 0-100% te dimmen
  • Wanneer u kiest voor LED armaturen van ION Industries, heeft u de keuze uit een groot assortiment met verschillende kleuren, en we installeren bovendien dimmers
  • LED lampen produceren minder warmte dan andere verlichting, waardoor de temperatuur in de ruimte aangenaam blijft

Producten en service van ION Industries

Wanneer u kiest voor de LED armaturen van ION Industries, kiest u niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook voor een zeer goede service. Wij gaan al jarenlang aan de slag met duurzame oplossingen op het gebied van energie, vooral in LED verlichting. De armaturen zijn relatief eenvoudig te installeren door een elektra monteur of installateur. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u accessoires nodig heeft, zoals bijbehorende snoeren, afdekplaten, dimmers of overige randapparatuur, kunt u dit eenvoudig bestellen in onze webshop.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Voor meer informatie over de LED armaturen die het meest geschikt zijn voor uw ruimte, of voor een vrijblijvende offerte, neemt u direct contact met ons op. Dat doet u eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4890525 of u kunt een mail sturen naar info@ionindustries.com. ION Industries is uw partner voor topkwaliteit LED armaturen.

Close search
Winkelmand