skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

De LED armaturen van ION Industries zijn zeer betrouwbare armaturen, ontworpen voor onder andere industriële toepassingen. Het gebruik van LED armaturen levert een aanzienlijke besparing op in vergelijking met reguliere armaturen.

Ruime selectie LED armaturen

Bent u op zoek naar een geschikt LED armatuur voor uw plafond? Ion Industries heeft een ruim aanbod LED armaturen in diverse kleuren en afmetingen voor elke ruimte gepast. Weet u niet welke armatuur voor uw doeleinden geschikt is? Wij staan u graag te woord met passend advies voor uw led verlichting.

Montage en installatie

Onze led armaturen zijn relatief eenvoudig te installeren door een elektra monteur of installateur. U kunt tevens bij ons terecht voor de bijbehorende snoeren, afdekplaten, led dimmers en overige randapparatuur.

Bespaar nu met de LED armaturen van Ion Industries

LED armaturen leveren een grote besparing op ten opzichte van reguliere gloeilampen of armaturen. Afhankelijk van de hoeveelheid led lampen in de ruimte kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening.

Vragen over onze LED armaturen

Heeft u vragen over onze led armaturen? Neem dan contact op met de experts van Ion Industries! Wij zijn bereikbaar door een mail te sturen naar info@ionindustries.com of door te bellen naar +31 (0)85 – 489 05 25

Close search
Winkelmand