Ga naar hoofdinhoud

600 WATT LED DIMMER!

ION INDUSTRIES lanceert de nieuwste en meest krachtigste LED Dimmer uit de serie: de 600 Watt LED Dimmer! Het powervolle model binnen de serie LED dimmers beschikt naast de mogelijkheid tot het dimmen tot 600 Watt over nóg betere software, extra beveiliging en nieuwe andere features. Deze combinatie maakt de dimmer uitermate geschikt voor het dimmen van grotere ruimtes met LED verlichting. Bijvoorbeeld kantoor-, winkelpanden en/of scholen.

IONINDUSTRIES LED Dimmer Inbouw 600 Watt Front

Nieuwe feature: Auto Configuratie

De 600 Watt LED Dimmer beschikt daarnaast over de nieuwste innovatieve feature binnen de LED Dimmers van ION INDUSTRIES: de ”Auto Configuratie” functie. Middels deze functie stelt de LED Dimmer automatisch de minimale en maximale helderheid in op basis van het wattage van de gekoppelde lamp(en). Het is daarnaast nog steeds mogelijk om deze op basis van eigen voorkeuren in te stellen. Hierbij is er de mogelijkheid om de LED verlichting terug te dimmen tot 0,3 Watt.

German Innovation Awards

Mede door deze innovatie ontwikkelingen is de LED Dimmer 600 Watt genomineerd door de German Innovation Awards! Deze Duitse organisatie erkent prestigieuze producten op het gebied van innovatie en kwaliteit. Binnen de German Innovation Awards, waar jaarlijks meer dan 50.000 producten strijden om de winst, wist ION INDUSTRIES al eerder beslag te leggen op prijzen. Zo gingen de Master-Slave LED Dimmer en WiFi LED Dimmer beide met prijzen vandoor. Eind mei wordt in Berlijn bekend gemaakt of ION INDUSTRIES opnieuw de prijs in ontvangst mag nemen.

Unieke eigenschappen

Evenals de andere LED Dimmers van ION INDUSTRIES, is ook de 600 Watt LED Dimmer volledig compatibel met alle A-merken afdekmateriaal. Hetzelfde geldt voor de toepasbaarheid zonder nuldraad, enkel fase- en schakeldraad zijn vereist. De LED Dimmer beschikt daarnaast ook over een extra uitgang van 600 Watt. Hierdoor is het mogelijk om een aanvullende schakelfunctie te bedienen, bijvoorbeeld een ventilator of stopcontact. Met de boostfunctie is de 600 Watt LED Dimmer ook bestand tegen het popcorneffect. Hierdoor schakelen alle gekoppelde lampen mooi en geleidelijk aan.

Contact

Benieuwd naar de LED Dimmer 600 Watt? Vul onderaan uw gegevens in en onze accountmanager neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.    Cart